true-blood
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Фен фик на Jessica Hamby/Admin/

Go down

20102009

Писане 

Фен фик на Jessica Hamby/Admin/ Empty Фен фик на Jessica Hamby/Admin/

Суки след отвличането на Бил

След опустошаването на къщата й от Мериан…все пак се случи и нещо хубаво.
Бил предложи на Суки да стане негова съпруга въпреки това, че са различни.
Но тя се разколеба в решението си и отиде до банята и като се върна Бил го нямаше.
Не успя да му каже : “Да, Бил ще се оженя за теб.”
Първата й мисъл беше : Той ме е изоставил....и почна да реве.
Суки лежеше в леглото си и гледаше сенките, който се разхождаха по тавана и придобиваха причудливи форми, а понякога и формата на Бил.
Суки си мислеше: “Как можах да се разколебая в решението си дали да кажа “Да” на Бил, та аз го обичам!!! Тогава той щеше да е тук все още.”
Но такива неща се случват дори при истинските двойки, където нямат пречки за деня и нощта. И едния не пие кръвта на другия. И те си имат проблеми като мен и Бил.
Но да – Ерик е виновен, той ме накара да пия от кръвта му, затова и се почувствах така объркана в чувствата си. Как можах да съм такава патка. Тъпа Суки, как можа да си такава глупачка.
Но сигурно Ерик, няма вина за изчезването на Бил, той не би ми причинил това. Би го направил, но не по тоя начин. По скоро ще изчака да пукне Бил след хиляди години все някой щеше да се намери да го очисти и тогава ще дойде да ме утешава.
Тъй, че Ерик е съвзем друг проблем.
Може би Бил е бил отвлечен? Да? Звучи логично….Но идеята е просто смешна и логична едновременно. Но в град като Бон Темпс може да се случи всичко, въпреки, че е тихо градче и живееха почти мирно с вампири, шейпшийфъри, телепати, убийства...но похитители досега не е имало. Никой нямаше стойност дотолкова, че да бъде отвлечен. Кой би искал да отвлече Бил?
Кой би искал да ми разбие живота така ?
Кой? Кой ? Кой?
Ставайки от леглото с този въпрос в ума си Суки се запъти към огледалото за да се погледне. Огледа се....златната й коса беше загубила блясъка си, приличаше на ....метла и с цвят от слама. Свежото й излъчване беше загубило също блясъка си, лицето й беше станало сухо от плаченето. Не си беше мила зъбите от 2 седмици и не се беше къпала и смърдеше на обор. Дори Ерик ще избяга от нея. Хахаха.
Суки мразеше себе си. Един човек направи нещо за нея, дори не беше човек. Беше вампир и тя пак прецака нещата.
Беше толкова бясна на себе си, и толкова депресирана.
Какъв би бил животът без бил ? Кух и безсмилен.
За две седмици полудявах без Бил. Липсваше ми. Ужасна грешка направих – Да.
Но Бил ме обичаше...той пиеше кръв само от мен....защо би искал да избяга. Щеше да чуе поне решението ми. И ако бях отказала, щеше да по пита “Защо?”
В ресторанта с нищо не личеше, че е отвлечен. Да, беше малко разхвърляно, все едно вампир е вилнял. Но да вампир имаше.Бил беше там . И явно е имало и по – силен вампир сигурно. Бил се е борил ? И се е борил. Да, определено Бил е отвлечен, но аз ще го търся. Но високия рус скандинавец – Ерик, ще ми помогне.
Джес
Джес
Администратор

Брой мнения : 109
Местожителство : софия

https://true-blood.catsboard.com

Върнете се в началото Go down

Share this post on: reddit
- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите