true-blood
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Едуард/"Здрач"/vs Бил/ vs друг вампир

2 posters

Go down

Едуард/"Здрач"/vs Бил/ vs друг вампир Empty Едуард/"Здрач"/vs Бил/ vs друг вампир

Писане  Джес Сря Авг 26, 2009 8:13 pm

Едуард или Бил или друг вампир примерно Ерик Smile и защо Smile
Джес
Джес
Администратор

Брой мнения : 109
Местожителство : софия

https://true-blood.catsboard.com

Върнете се в началото Go down

Едуард/"Здрач"/vs Бил/ vs друг вампир Empty Re: Едуард/"Здрач"/vs Бил/ vs друг вампир

Писане  lesaj Пет Авг 28, 2009 12:00 am

предпочитам Едуард. Той е олицетворение на това какво искат момичетата.Добър, мил, неземно красив, обича те повече от себе си, но и тайнствен и опасен. На моменти, по-скоро последната книга, малко ме дразни. Става прекалено мек, сладникав.
А, за True blood си признавам,че не съм чела книгите. Затова мога да коментирам само филмовият образ.
lesaj
lesaj

Брой мнения : 21

Едуард/"Здрач"/vs Бил/ vs друг вампир Empty hmm

Писане  akasha17 Сря Сеп 16, 2009 4:37 am

Едуард ми е бил винаги сладникав , но въпреки това не може да не се влюбиш в него . Докато Бил , Лестат и Ерик това е съвсем друга история идеални в един странен именно вампирски начин . Лично аз харесвам вампирите именно защото са самотни интересни и най- вече изключително опасни за 1 човек и в същото време способни на любов която никой "смъртен" не е способен . Мое мнение не знам .

akasha17
Гост

Едуард/"Здрач"/vs Бил/ vs друг вампир Empty Re: Едуард/"Здрач"/vs Бил/ vs друг вампир

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите